Når vi laver anmeldelser af brætspil bruger vi en opstillet guideline. Det gør vi for at gøre det lettere for dig at se, hvordan vi har anmeldt spil her på siden. 
Udover at gøre anmeldelserne lettere at læse og mere gennemsigtige, skal de også sikre, at alle spil anmeldes på samme parametre og efter samme retningslinjer.

Vores anmeldelsessystem

Hvert spil bedømmes fra 0 til 5, i fire overordnede kategorier, nemlig Tema, Gameplay, Genspilningsværdi og Kvalitet. Hver kategori vægtes forskelligt, da f.eks. Gameplay anses som vigtigere for spillet end komponenternes kvalitet.

Tema (vægtning 0,25): I hvor høj grad har spillet et interessant tema og hvor velimplementeret er det i spillet generelt. Her forsøger vi at vurdere i hvor høj grad, brætspillet formår at “fange” os i dets verden. 

Gameplay (vægtning 0,4): I hvor høj grad fungere spillets mekanismer og spiller spillerne mod hinanden/sammen eller spiller de blot deres eget spil ved det samme bord. Her vurderes blandt andet balancen i spillet, om spillet er kedeligt for den der ikke har tur og mange andre parametre. 

Genspilningsværdi (vægtning 0,2): Her forsøger vi at vurdere, hvor godt spillet tåler flere gennemspilninger. Er spillet kun interessant de første par gange det spilles er scoren selvsagt lav. Hvis hver eneste spil er unikt, er givet flere point.

Kvalitet (vægtning 0,15): Hvor god er kvaliteten af spillets komponenter, som f.eks. brikker, kort og bræt? For at opnå en høj score skal alle dele holde til mange spil uden at bliver synligt slidt. I visse spil, f.eks. kortspil, kan slidte kort have en effekt på spillet. I disse tilfældes bedømmes der hårdere, end hvis komponenternes stand i sig selv, ikke har den store effekt på selve spillet.

Alle disse bedømmelser ganges med deres vægtning og lægges sammen. Hermed findes en vægtet score, fra 0 til 5.

Eksempel på en anmeldelse

Kategori Vægtning Score Vægtet score
Tema 0,25 2 0,50
Gameplay 0,40 4 1,60
Genspilningsværdi 0,20 3 0,60
Kvalitet 0,15 5 0,75
Total 1,00 14 3,45

Når vi anmelder kigger vi også på andre anmeldelser, f.eks. på BoardGameGeek, Guldbrikken og andre.

Har du ideer til hvordan vi kan lave bedre anmeldelser af brætspil? Eller kunne du tænke dig at skrive en anmeldelse?
kontakt os her.

film semi antarvasna videos jav uncensoredaunty sex www.asianbitcheshd.com megan on top.site ganhando leitinho na cam.

baseofporn.com cute l0ngshad0w. https://www.opoptube.com
Scroll til toppen