Brætspil til voksne

Der er noget utroligt hyggeligt og nostalgisk ved at kunne samles som familie eller venner omkring et gammeldags brætspil. Især inden for de senere år har brætspil for alvor vundet i popularitet landet over, hvor flere og flere spillecaféer er åbnet.

I takt med at brætspil og nærvær væk fra elektronikken er blevet det nye sort, har mange nye brætspil set dagens lys inden for de senere år. Men uanset om du er til gamle klassikere eller frisk på at prøve noget nyt, kan du i denne artikel helt sikkert finde et godt bud eller to på et kommende brætspil til voksne, som du bare må have.

Catan grundspil

Settlers fra Catan er et af verdens mest kendte og solgte spil, og læner sig op ad den strategiske genre, hvor den faktisk minder meget om Risk.

I Settlers handler det om at tænke strategisk for at sikre sig de gode råstoffer, så du kan udbygge din by, vejnet m.m. Spillet er et velegnet brætspil til voksne, da det kræver en del taktisk sans og koncentration.

Catan har lavet flere forskellige udgaver af spillet, hvoraf flere af dem er med scenarier.

Bezzerwizzer

brætspil voksne bezzerwizzer

Elsker du også bare en god gammeldags quiz, og er du den, der råber højest, når der spilles quiz inde i byen? Så er Bezzerwizzer det perfekt brætspil for dine små grå!

I Bezzerwizzer bliver du udfordret af 5000 forskellige spørgsmål, der i alt rummer 12 spændende kategorier som fx design, geografi, naturvidenskab og meget andet! Det er muligt at spille individuelt eller i hold. I denne udgave er der plads til ekstra drilagtighed, da der medfølger flere unikke brikker, hvor du bl.a. kan stjæle kategorier fra de andre spillere.

Spillet anbefales til personer over 15 år og kan spilles af 2 eller flere spillere.

Decrypto

Decrypto voksenspil

Er du fan af at løse gåder, og elsker du at skulle samarbejde på tværs med din holdkammerater? Så vil du helt sikkert synes, at Decrypto er sjovt!

I Decrypto bliver I fordelt på to hold. En fra hvert hold skal trække et kort med en hemmelig talkode, som resten af holdkammeraterne skal gætte. Du trækker derudover 4 kort med nøgleord, som du må benytte dig af for at hjælpe dit hold med at gætte koden. Men pas på! Gætter jeres modstanderhold derimod talkoden, får de pointet.

Dette brætspil egner sig til 3-8 spillere og anbefales til børn over 12 år.

Ego

Ego brætspil voksne

Ego er et af Danmarks største nyere brætspilssuccesser – og med god grund. I de forskellige udgaver får du nemlig rig mulighed for at blive klogere på dig selv og dine medspillere, og derfor egner spillet sig helt perfekt som en isbryder – f.eks på en første date. Brætspillet er mest til voksne, da emnerne der behandles godt kan være lidt grænseoverskridende.

Du og dine medspillere bliver stillet personlige og filosofiske spørgsmål om alt imellem himmel og jord.

Ego-serien fås i flere forskellige varianter, hvor du bl.a. kan vælge imellem EGO Gold og EGO Family.

Alias Late Night

alias late night brætspil til voksne

Er du en rigtig ordkløver, og kan du se det sjove og underholdende i at skulle finde synonymer og beskrivelser for ord, som dine holdkammerater skal gætte? Så er Alias lige spillet for dig!

I Alias Late Night gælder det nemlig om at få dine holdkammerater til at gætte så mange ord som overhovedet muligt – på tid! Denne voksenudgave af Alias gør stemningen lidt mere lummer, da I får mulighed for at få rykket jeres grænser med ord som fx tantrisk sex eller vibrator. Som en ekstra detalje får alle spillere mulighed for at skrive deres helt eget ord ned, som er med i spillet i løbet af aftenen. Der er derfor lagt op til masser af god underholdning og røde kinder blandt selskabet!

Brætspillet anbefales til personer over 18 år og kan spilles af mindst 4 spillere.

Partners

Partners brætspil voksne

Elsker du at udfordre dig selv og dine nærmeste med et spil, hvor en fælles indsats og et godt samarbejde kan sikre jer sejren, så er Partners et rigtig godt bud.

Partners kan nemmest beskrives som et udvidet ludospil, der foregår med kort i stedet for terninger. Dig og din partner kan ikke se hinandens kort, men skal samarbejde om at få jeres brikker hurtigst i mål.

Spillet anbefales til børn over 8 år og er et meget familievenligt spil. Kan spilles af 4 spillere.

1 kommentar til “Brætspil til voksne”

 1. Vort barnebarn (30 år) ønsker sig brætspil i engelsk version:
  Five tribes (grundspil) – Five tribes: the artisans af nagala (udvidelse til five tribs)
  Eclipse: second Dawn for the Galaxy – spilmåtte til eclipse
  Thingvelli (en udvidelse til nadavellir)
  Terraforming Mars prelude (udvidelse til terraforming Mars
  ……………………………
  Forhandelr du dem eller ved du, hvor de kan købes her i danmark og hvad er pricen ca.?

  På forhånd tak
  Billy Jensen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

film semi antarvasna videos jav uncensoredaunty sex www.asianbitcheshd.com megan on top.site ganhando leitinho na cam.

baseofporn.com cute l0ngshad0w. https://www.opoptube.com
Scroll til toppen