6 sjove puslespil til voksne

Der er et eller andet terapeutisk og hyggeligt ved at sidde indenfor på en blæsende efterårsaften og nyde sit eget selskab, alt imens man fordyber sig i et udfordrende puslespil. Puslespil er populære på tværs af alle aldersgrupper, og der er derfor et stort udvalg af puslespil i forskellige sværhedsgrader og motiver, der egner sig til voksne.

I denne artikel får du et overblik over 6 forskellige, flotte og sjove puslespil til voksne, som du kan bruge mange gode timer på at løse og efterfølgende – måske – forevige i en fin ramme.

Jan Van Haasteren puslespil til voksne – Christmas Gift – 2 x 1000 brikker

Jan Van Hassteren pakke med to puslespil til voksne

Er du vild med julens magi, så vil du helt sikkert synes godt om dette sæt puslespil fra Jan Van Haasteren. Den hollandske tegner har igennem tiden stået bag en lang række forskellige puslespil, der alle er kendt for deres humor og skæve indfald. Fordi hans puslespil indeholder så mange detaljer, er de nemme og brugervenlige at samle, da du hurtigt kan se dig ud af, hvilke brikker der passer de enkelte steder.

I denne juleversion får du to forskellige julemotiver, som du kan samle i selskab med en god kop varm kakao eller gløgg.

Tropical Conservatory puslespil – 1000 brikker

I dette skønne puslespil fra Jumbo er der lagt op til en hyggelig omgang underholdning, hvor du i ro og mag kan fordybe dig med at få samlet motivet, der samlet set består af 1000 brikker. Motivet er taget direkte fra den eksotiske jungle, og derfor er der mange flotte farver samt et rigt dyre- og planteliv, som udfolder sig foran dig.

Puslespil til voksne med flotte farver

Det færdige motiv har en størrelse på 68 x 49 cm. og kan derfor snildt samles på spise- eller skrivebordet derhjemme. Sørg for at have en god belysning, så du undgår at sende dine øjne på overarbejde.

Lighthouse in Rock Bay puslespil – 4000 brikker

Har du mod på en vaskeægte udfordring, som du måske kan arbejde på i en længere periode, så er dette puslespil det helt rette for dig. Med 4000 brikker er der lagt op til mange timer i dyb koncentration, som til sidst munder ud i det naturskønne billede af fyrtårnet i Rock Bay. Motivet er lavet af Dominic Davison, der er en engelsk kunstner.

Puslespil til voksne, Lighthouse in Rock Bay.

Puslespillets samlede størrelse er 136 x 96 cm. og kræver altså en del plads, hvor du kan sidde uforstyrret og hygge dig med at samle motivet.

Noah’s ark puslespil til voksne – 3000 brikker

Med dette puslespil fra Jumbo får du et flot og illustrativt motiv af historien om Noahs ark, der udfolder sig for øjnene af dig i takt med, at du får samlet flere og flere dele af puslespillet. Det flotte motiv bygger på den religiøse fortælling om Noah, der samle jordens dyr og planter på sin store, nybyggede ark for at redde dem fra oversvømmelse og dermed udryddelse. I motivet finder du derfor et rigt dyreliv og smukke farver. Dette puslespil er ideelt for dig, der ønsker at lave et motiv med lidt mere baggrundshistorie.

Et flot puslespil med 3000 brikker, der afbilleder alverdens dyr.

Motivet består af i alt 3000 brikker og måler 122 x 85 cm. Der er derfor lagt op til en masse skønne timer i dyb koncentration.

Dracheninsel puslespil med 3D-motiv – 1000 brikker

Ønsker du at få fingrene i et anderledes puslespil, der kan udfordre dig på en ny måde, så bør du tage et nærmere kig på dette eventyrlige et af slagsen fra Spiel Spass. Hele puslespillet består nemlig af et unikt 3D-motiv, hvilket giver det samlede motiv en rigtig fed effekt. Motivet afspejler et koldt, mørkt og eventyrligt univers med flyvende drager, som du kan lade dig rive med i.

Puslespillet består af 1000 brikker og har en samlet størrelse på 65 x 47,5 cm. 

Ravensburger Dolphin Cove – 500 brikker

Er du på udkig efter et puslespil, der ikke er ligeså krævende, og som måske kan lægges på en enkelt aften, så er dette motiv fra Ravensburger et oplagt valg for dig. Ravensburger er den førende producent af puslespil til voksne og børn og står bag en lang række forskellige temaer og motiver. I dette puslespil får du æren af dykke ned under havets overflade og samle dette skønne motiv af delfiner, fisk og farverige koraller.

Søde og flotte delfiner pryder dette lidt nemmere puslespil.

Med 500 brikker er det også et oplagt valg for dig, der måske endnu ikke ved, om det dér med at samle puslespil lige er sagen. Her får du nemlig muligheden for at prøve dine evner og din tålmodighed af i en nem udgave.

Motivets samlede størrelse er 50 x 36 cm.

Har du et yndlingspuslespil vi skal prøve at samle? Hvilken type puslespil er din favorit? Skriv det i kommentaren herunder, og vi kigger på det!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

film semi antarvasna videos jav uncensoredaunty sex www.asianbitcheshd.com megan on top.site ganhando leitinho na cam.

baseofporn.com cute l0ngshad0w. https://www.opoptube.com
Scroll til toppen