Escape Room Brætspil: Få overblikket her

Inden for de seneste år er det for alvor blevet populært at tage i fysiske escape rooms, enten med familien eller vennerne. Der er dog også mulighed for at få oplevelsen hjemme i stuen, med et escape room brætspil. De gådefulde mysterier er en spilgenre for mange forskellige målgrupper, og derfor finder du også et stort udvalg af sjove escape room brætspil i denne artikel, der kan give dig mange underholdningstimer uanset hvilket selskab, du befinder dig i.

I denne artikel har vi gjort det nemt for dig at finde inspiration til dit næste Escape Room Brætspil, så du kan blive klogere på et udpluk af de spil, der i dag er tilgængelige markedet.

Exit-serien – Kompakte escape room brætspil

Exit er en spiludbyder af flere forskellige Escape Room brætspil, der bygger på hver deres scenografi og mysterium. Escape Rooms er her omdannet til kortspil, komplet med gåder og mysterier. Exit-spillene har også vundet årets spil i flere lande. Spillene kan spilles en gang, da man ødelægger nogle af elementerne undervejs. Du kan se en oversigt over alle 16 Exit-brætspil her.

Faraos gravkammer Exit escape room brætspil

Faraos gravkammer

I dette spil fra Exit-serien kan du tage dine venner med dig på eventyr i Faraos Gravkammer, hvor i skal knække koden ved løbende at løse gåderne i spillet, så I til sidst kan slippe ud af gravkammeret. På mange måder får du derfor muligheden for at få oplevelsen af at være i et Escape Room hjemme i din egen stue.

Dette spil kan spilles af børn over 14 år. Vær opmærksom på, at spillet kun kan spilles en enkelt gang.

Sværhedsgrad: Ekspertniveau.


The polar station

I dette Escape Room Brætspil får du den arktiske kulde helt under huden, da gåden for dette spil skal løses på en forskningsstation på Nordpolen. Du befinder dig midt ude i Arktis, hvor du er blevet efterladt og kæmper dig ind i et aflåst forskningscenter, hvor du skal kæmpe for overlevelse ved at samle spor og knække koder, så du til sidst kan slippe fri – hvis du altså når det!

Spillet egner sig for 1-4 spillere og anbefales for børn over 12 år. Vær opmærksom på at al tekst i dette escape room brætspil er på engelsk. Den samlede spilletid kan munde ud i ca. 1-2 timer.


exit den glemte ø

Den glemte ø

I dette brætspil får du mulighed for at leve dig ind i et levende scenarie, der bygger på præmissen om, at du er fanget på en øde ø og dermed bliver nødt til at løse en lang række gåder for at låse båden op, så du kan komme helskindet hjem igen.

Spillet anbefales til børn over 12 år og kan som udgangspunkt kun spilles en enkelt gang. Spillets varighed varierer fra alt imellem 1-2 timer og kan spilles af 1-4 spillere. Sproget er i denne version på dansk, men findes også på engelsk, hvis man hellere vil have det.

Sværhedsgrad: Middel.


Escape Room brætspillet – et nervepirrende spil på tid

I dette brætspil bliver det ekstra vigtigt at holde fokus og samarbejde for at løse gåden i fællesskab, da I hele vejen igennem er i direkte kapløb med tiden. Det handler nemlig om at løse mysteriet på under 60 min., hvilket blot er med til at forstærke illusionen om at befinde sig et vaskeægte Escape Room.

escape room spillet

Spillet indeholder 4 forskellige scenarier i varierende sværhedsgrad (Fængselsflugt, Virus, Bombetrussel og Aztekertemplet), så I selv kan bestemme, hvor hårdt I starter ud. Derfor egner det sig helt ideelt som et førstegangsspil til dig, der ikke helt ved hvor du ligger henne endnu.

I kan være imellem 3-5 deltagere, og den anbefalede alder er over 16 år.


Unlock! Escape Room brætspil

Unlock!-serien er en række af Escape room brætspil, hvor spillerne igen arbejder sammen om at slippe ud af en kattepine. I spillene er det fysiske rum erstattet af kort med både hints, gåder, genstande, lokationer og mysterier. I modsætning til Exit-serien, kan alle Unlock! mysterierne også spilles flere gange, da man ikke ødelægger elementer. Til gengæld kender man løsningen på gåden efter første spil. Til de fleste Unlock-spil følger også en app, der kan give hints og hjælpe med at holde styr på spillets gang. Unlock!-serien tæller efterhånden over 8 titler, der spænder lige fra templer og øde øer, til Star Wars og heltefortællinger. Du kan se alle spillene (og løsninger) på den officielle side her.

unlock star wars escape room brætspil

Unlock! Star Wars

Er du Star Wars fan, og elsker du samtidig at løse gåderne i Escape Rooms, så vil du helt sikkert finde dette Escape Room brætspil interessant. I dette brætspil kommer du til at løse gåder i den fjerne galakse, der byder på spænding og intriger hele vejen igennem spillet. Til spillet medfølger der desuden en app af samme navn, som kan hentes ned og bistå jer i spillets gang – fx kan den måle tid, låse op for koder og andet, der er en essentiel del af spillet.

Spillet egner sig for 1-6 spillere, dog anbefales det til ca. 2 personer. Varigheden ligger på mellem 60-90 min. alt efter, hvor godt I klarer opgaverne. Dette spil er ekstra børnevenligt og kan spilles af børn helt ned til 10 år.


Unlock! 1 – Escape Adventures

Til dig der ønsker at begive dig ud på spændende eventyr og derfor ønsker et Escape Room Brætspil med flere forskellige scenarier, er dette et rigtig godt bud. Dette kortspil er nemlig udstyret med 3 forskellige scenarier og gåder, som du skal løse i samarbejde med dine medspillere. I fællesskab skal i på vaskeægte Escape-Room-stil knække koder for i sidste ende at kunne slippe fri. Som noget helt unikt inddrager spillet teknologi vha. den gratis app, du skal downloade for at kunne spille spillet. Appen bruges bl.a. til at hente hints, tjekke tid m.m.

I kan være imellem 2-6 spillere. Spillet anbefales for børn over 10 år og er dermed mere børnevenligt end mange andre brætspil i denne genre. Den samlede spilletid ligger på ca. 60 min.

unlock 1 sjovt escape room brætspil

Vi håber artiklen her har givet dig et overblik over, hvilke forskellige escape room brætspil der findes. Hvad synes du om escape rooms som brætspil? Vi er i hvert fald vilde med ideen og alle tre koncepter der er præsenteret her. Både Exit og Unlock har mange forskellige eventyr at tage på, så det er bare at komme i gang!

1 kommentar til “Escape Room Brætspil: Få overblikket her”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

film semi antarvasna videos jav uncensoredaunty sex www.asianbitcheshd.com megan on top.site ganhando leitinho na cam.

baseofporn.com cute l0ngshad0w. https://www.opoptube.com
Scroll til toppen