Gratis brætspil til krisen

Nu da Corona-virussen påvirker hele samfundet i hele verden, er det muligt at få nogle gratis brætspil at hygge sig med. Mange brætspilsskabere og -udbydere ved at det kan være svært at samles og spille brætspil som man plejer. Derfor har en del udgivet digitale brætspil og såkaldte “print ‘n play” versioner af nogle spil. Vi har samlet nogle af de bedste “print and play” spil her så det er nemt for dig at gå til. God fornøjelse med spillet! 

Tabletopia er en brætspilssimulator, der kan hentes på både Android, IOS og PC (gennem Steam eller direkte i browseren). Simulatoren udkom i 2015 og siden da, er der kommet flere og flere spil på platformen. 

Flere af spillene på platformen er gratis, men ofte med begrænsninger, så man måske kun kan spille 3 spillere gratis. Andre spil skal man betale for at få adgang til, ligesom man kan betale for både sølv og guld abonnement. 

Tabletopia gratis spil

I øjeblikket er der over 800 spil på Tabletopia. Der er både klassiske spil som Backgammon og Ludo, og mere avancerede spil, som Wingspan og Scythe. Spiller man på Steam, er det muligt at tale sammen i spillet. På de andre platforme anbefales det at bruge Discord eller en anden samtale-tjeneste. Det kan være lidt svært at lære nye spil, men med lidt vilje er der en vej, da reglerne står i Tabletopia.

Vi anbefaler Secret Hitler (Som findes som Print-and-play her), Marrakech, Santorini, Spyfal, Dont Let It Die og Det dårlige selskab (Se nedenfor).

Det dårlige selskab på Tabletopia

Det dårlige selskab gratis på Tabletopia

Skaberne af “Det dårlige selskab” har valgt at lægge spillet ud på Tabletopia gratis.
Det dårlige selskab er spillet, hvor man skal skabe de sjoveste sætninger. I hver runde trækkes et kort med en sætning, der mangler et eller flere ord. Holdene skal herefter udvælge det eller de kort, med ord eller sætninger, der skal sættes ind i den oprindelige sætning. Herefter læses den oprindelige sætning, med det nye ord eller sætning sat ind. Oplæseren (den der trak kortet) skal vælge, hvilket hold der har skabt den sjoveste sætning, og dermed får et point. Spillet slutter, når et hold har 7 point. 

Varianten på Tabletopia har 450 kort fra forskellige pakker, samt 50 nye “Coronakort”. 

Asmodee "Print og spil" brætspil

Spiludgiveren Asmodee har også udgivet et par “print & play” spil, som er helt gratis brætspil. Spillene hentes som PDF-filer fra deres hjemmeside og printes ud. Typisk tager det et par minutter at samle spillet (f.eks. skal kort limes sammen). 

Spillene man kan printe gratis kan ses på billedet til højre. 

Nogle er “Demo”-varianter af deres klassiske spil, mens andre er aktivitetsark. Desværre er nogle af spillene kun på Engelsk, men de er gratis. 

Spillene findes på siden her. Vi anbefaler Cortex, Corinth, Dobble og Dixit.

Super Skill Pinball "Print and Play"

Super Skill Pinball er et spil, der udkommer til efteråret. Lige nu kan man spille på 1 af de 4 Pinball-borde der er i det fulde spil, ganske gratis. 
Den eneste der kræves for at få det gratis brætspil, er en printer, en tusch og et 2 ting der kan symbolisere kugler pr. spiller. 

I spillet slår man med 2 fælles terninger, og bevæger sin kugle ned gennem Pinball-maskinen, mens man scorer point.

Spillepladen og reglerne kan findes her. Vi anbefaler man printer ud i farver, og enten laminerer siderne eller putter dem i plastiklommer. Man skal nemlig viske en del ud og det kan hurtigt blive besværligt på papir. 

I videoen ovenfor, kan man se hvordan brætspillet spilles. God fornøjelse!

Gratis digitale brætspil fra Asmodee

Asmodee har også gjort et par digitale brætspil gratis at spille. Spillene kan hentes både til Android og IOS. 

De tre spil der tilbydes er Onitama, Ascension og Onirim (findes også gratis på Steam).

Onitama er et klassisk brætspil, hvor man kæmper 1 mod 1 om at blive den bedste i Dojoen. Spillet er multiplayer kan spilles både online og på samme device eller mod computeren. Spillet er nemt at gå til, men kræver øvelse hvis man vil være god. 

Ascension er et tungere kortspil, hvor man kæmper mod hinanden online. I spillet skal man bygge sit dæk op, og kæmpe mod modspillerens dæk.

Det sidste spil, Onirim, er et kabalespil for 1 spiller. Her skal man komme igennem 8 døre (4 i hver farve), ved at spille kort i den farve. Undervejs kan man dog støde på mareridt, der fjerner nogle af de kort man har på hånden. 

Links til alle spillene findes her.

Onitama gratis online brætspil
Onitama spillet

Foodfighters

Det næste spil er perfekt at spille med sine børn, hvis man mangler noget at lave. I Foodfighters sættes grøntsagerne op mod kødet, i den ultimative kamp om køkkenbordet. 

Spillerne skal arrangere deres hær i 3 rækker, af 3 stykker kød eller grøntsager og soldaterne kan kun angribe modstandere de kan nå og tænker på. 

Når man har tur kan man enten få bønner, bytte to mad-soldater, eller angribe den anden hær. Herefter må man købe én ting til sin mad-hær. Eksempelvis kan man købe en ske, der gør at en mad-soldat kan angribe på afstand. 

Når en spiller har slået 3 ens soldater fra modstanderens hold, har man vundet.

Reglerne til Foodfighters kan findes på knappen nedenfor og ses i videoen ovenfor. 

Vi håber du kan bruge nogle af vores forslag og at vi har hjulpet dig med at få lidt sjov tidfordriv ind i hverdagen. Kender du andre gratis spil vi mangler på listen? Så smid en kommentar herunder!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

film semi antarvasna videos jav uncensoredaunty sex www.asianbitcheshd.com megan on top.site ganhando leitinho na cam.

baseofporn.com cute l0ngshad0w. https://www.opoptube.com
Scroll til toppen